Любимият на фолк певицата Магда Красьо Черния го раздавал плейбой  и "сватовник". Красимир Георгиев се заел с нелеката задача да осигури перспективни мъже на свободните колежки на половинката му, пише столичен седмичник.

Покрай работата си на "бизнесмен" той имал доста контакти със заможни и бизнесмени, съдии, прокурори , а също така и със столични "бръмчалки" от по-елитните софийски заведения. Сред мацките имало и колежки на Магда от поп фолк гилдията.

"Наскоро Красьо ми се обади и ми предложи да ме запознае с някакъв бизнесмен производител на дограми. Той много ме бил харесвал, а Краси обещал да осъществи контакта. Отвърнах му, че е сбъркал адреса", възмутила се популярна фолк певица пред репортер на в. "Шок".

Докато събира двойки, Красьо не забравя и за себе си! Той също се движел в компанията на хубави жени, сред които се спрягало името на дъщерята на Искра Радева Елена Станулова. Двамата излизали няколко пъти на среща, но дамата отрича да е влизала в леглото му.

"Красьо има проблем с жените. Предпочита да ги развежда нагоре-надолу. Не е чукач!", твърди хубавица, част от телефонния указател на плейбоя.