Скандално клипче на пияната Преслава беше качено снощи в YouTube. На 3-минутното видео Преси подскача и се вихри, докато изпълнява песента на Азис „Сен Тропе" в пловдивски клуб.

Видимо си личи, че певицата е подложила нещо за доброто си настроение. Според Paparazzi.bg изпълнителката на "Водка с утеха" била коркютук пияна, което обяснява неадекватоното й поведение, викове и крясъци.

Само няколко часа сред като видеото се завъртя в нета, YouTube го свали. Защо ли? Явно засегнатото лице или негови близки са докладвали, че нарушават изконните им права.

Все пак видеото имаше достатъчно време, за да събере коментари и спорове за това дали наистина е пияна певицата.

Според защитниците на Преси, тя просто се забавлява и умее да го прави. Противниците на чалгата обаче я обвиняват, че е "подгряла с няколко чашки". Появиха се мнения, че Преси си е шмръкнала от белия прашец преди да излезе на сцената. Да не забравяме слуховете, че е привърженичка на кокаина. Може би си спомняте скорошни снимки от един вестник, където нослето на любимката на народа е със следи от кока.

Въпреки че YouTube махна клипчето, находчиви форумци вече го бяха качили в другия сайт за видеосподеляне VBOX7, от където ви го пускаме и ние. Преценете сами дали Преси е пияна или не?