След като в първите два дни на европейския шампионат по таекуондо - версия ITF, спечели пълен комплект медали - златен, сребърен и бронзов, Борислав Витков прибави още 3 европейски отличия.

В събота той завоюва два сребърни медала в дисциплината "чупене". Първият бе в индивидуалната надпревара. В нея бе изпреварен единствено от представител на Сърбия, който бе значително по-тежък и по-висок от него. Второто сребро бе в отборната надпревара в тази дисциплина. В нея четиримата българи отстъпиха златото на представителите на Чехия.

Днес в последния ден от първенството на континента треньорът на Таек Кион спечели още едно сребърно отличие. То бе в дисциплината "самозащита", като към златния медал го спря не съперник, времето, за което изпълни упражнението, като го просрочи само с 2 секунди.

Една от възпитаничките на Борислав Витков в клуба Таек Кион - Вяра Тошева, се окичи с бронзов медал на спаринг в тежката категория при момичетата. Преди това други двама негови възпитаници - Николай Петков и Габриел Витков, също спечелиха медали.

Така няколко часа преди приключване на европейския шампионат равносметката на състезателите на Таек Кион, които представляват България на този шампионат, е общо 9 медала.