На основание чл. 25, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация  Общинският съвет ще проведе на 30.10.2012 г. /вторник/, от 14.00 часа 17-то редовно заседание. Заседанието ще бъде в залата на Общинска администрация - втори етаж, при следния дневен ред:
1. Питане относно проект „Възстановяване на благоприятния екологичен статус на видове и хабитати, предмет на защита от европейската екологична мрежа НАТУРА 2000 на територията на община Етрополе" по ОП „Околна среда", постъпило от Групата общински съветници на партия „Българска социалистическа партия". 
2. Питане относно въведения режим на водоснабдяване в град Етрополе и опасността от избухване на епидемия от хепатит А, постъпило от Групата общински съветници на партия „Българска социалистическа партия".
3. Предложение относно актуализация на бюджета на Община Етрополе към 30.09.2012 г.- Докл.: Кметът на общината .
4. Предложение относно увеличаване капацитета на „Дом за стари хора", гр. Етрополе. Докл.: Кметът на общината.
5. Предложение относно разкриване на социална услуга „Център за социална интеграция и рехабилитация за деца с увреждания" - Докл.: Кметът на общината.
6. Предложение относно разкриване на социална услуга „Център за обществена подкрепа" - Докл.: Кметът на общината.
7. Предложение относно приемане на Обществен съвет за контрол върху дейностите по социално подпомагане и качеството на социалните услуги в Община Етрополе - Докл.: Кметът на общината.
8. Предложение относно участие на МБАЛ „Проф. д-р Ал. Герчев" Етрополе" ЕООД с проект по Оперативна програма „Развитие на човешките   ресурси",   Схема   за   предоставяне   на безвъзмездна финансова помощ № BG051 РО001-2.3.03 „Безопасен труд" - Докл.: Кметът на общината.
9. Предложение относно кандидатстване на Сдружение „Европа за
вас" с проект: „Насърчаване на туризма и селското стопанство чрез
създаване на атракции за посетителите в с. Лъга, с. Малки Искър и с .
Лопян, община Етрополе" по Програма за развитие на селските райони
2007-2013 на Република България по мярка 313 „Насърчаване на
туристическите дейности" - Докл.: Кметът на общината.
10. Предложение относно промяна начина на трайно ползване на пасища и мери в друг вид земеделски земи - Докл.: Кметът на общината.
11. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на н-ци на Цоло М. Цолов - Докл.: Кметът на общината 12. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на н-ци на Бело Т. Белов - Докл.: Кметът на общината.
13. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на н-ци на Марин С. Маринов - Докл.: Кметът на общината.
14. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на н-ци на Васил В. Малечков - Докл.: Кметът на общината.
15. Предложение относно предоставяне на финансова помощ на Николай Васков Вълчинков - Докл.: Кметът на общината.
16. Предложение относно предоставяне на финансова помощ на Вероника Даниелова Димитрова - Докл.: Кметът на общината
17. Предложение относно предоставяне на финансова помощ на Валентин Желев Вълев - Докл.: Председателят на комисията за разглеждане на молби на граждани за отпускане на еднократна финансова помощ.