Лекуващият се от левкемия Стилиян Петров се появи и се усмихна сред феновете на благотворителния мач в негова подкрепа в Хейлсоуен, предградие на Бирмингам. Българският капитан на Астън Вила бе със съпругата си Паулина и синовете Стилиян и Кристиян.

Капитанът на "Астън вила" и българския национален отбор Стилиян Петров заяви, че битката с левкемията е трудна, но той се бори здраво и възстановяването му върви добре. Българският полузащитник отново благодари на феновете, че не спират да го подкрепят.

"В момента се намирам в стабилизираща фаза. Трябва да премина още няколко цикъла от лечението. Изминах един дълъг и труден път. Аз се боря с всички сили. Досега лечението ми върви добре, което е положително", заяви Петров пред Birmingham Mail.

"Още от начало знаех, че няма да е лесно, но нямах представа, че ще бъде толкова тежко. Но когато стигнеш до края, ставаш по-добър човек. Хората казват: "Живей така, сякаш всеки ден е последен." Затова се наслаждавам на всеки ден, в който съм с жена си, с децата си, с майка ми, баща ми, брат ми", завърши той.