Тази сутрин деца от ЦДГ „Слънце” поздравиха работниците и служителите от фирма „Булсан” с предстоящите коледни и новогодишни празници. Програмата на малчуганите съдържаше песни, стихчета и обичая сурвакане, с които те пожелаха успешна 2013 година на работещите в „Булсан”. От своя страна ръководството на фирмата благодари на децата и поднесе лакомства на всяко едно от тях.
Фирма „Булсан” е една от местните фирми, помагали да детското заведение през настоящата година.

„Смятам, че не е толкова важно какво сме направили за детската градина. Благодарим от сърце на децата и техните учители за радостта, която ни доставиха”, каза пред наш репортер Николай Манчев, управител на „Булсан”.
 
Фирма „Булсан” е регистрирана през 1998 година. Към настоящия момент в нея работят около 200 човека. Фирмата е специализирана в производството на санитарно оборудване. 99 на сто от продукцията й е предназначена за външния пазар. Въпреки кризата, фирма „Булсан” работи на пълни обороти – спад в производството и съкращения към момента няма и не се предвиждат. Напротив – предстои разширяване, казаха от ръководството на „Булсан”.

Утре малчуганите от ЦДГ „Слънце” ще отправят поздрав и към „Инкотекс системс” ЕООД. През изминалата година дружеството монтира нови енергоспестяващи светодиодни осветителни тела в детската градина.