Съгласно заповед на кмета на община Ботевград № ОА-451/29.08.2022, всички деца, записани в ДГ „Слънце“, ще може да посещават групите от 05.09.2022 г.


Промяната се налага поради извършването на текущ ремонт в детското заведение, се казва още в заповедтта, публикувана на интернет страницата на Община Ботевград.


Както информирахме наскоро, в момента се извършва текущ ремонт в част от сградния фонд – санитарните помещения и разливните кухненски офиси, на детска градина “Слънце“ в Ботевград. Строително-монтажните работи включат: подмяна на врати и прозорци, монтаж на предстенна обшивка от водоустойчив гипсокартон на стандартна метална конструкция, доставка и полагане на циментова замазка по подове, доставка и монтаж на настилка от гранитогрес, доставка и монтаж на ванилова антибактериална облицовка по стени, доставка и монтаж на окачен таван тип Армстронг с водоустойчиво пано, подмяна на електроинсталация и ВиК инсталация и други. Средствата за ремонтните дейности възлизат на около 148 000 лева /с ДДС/.