Преди известно време съобщихме, че предстои откриването на офис-магазин на MTEL-MOBI в книжарницата на фирма „ЛИНА-ЕТ” в Етрополе. От 25 март, когато беше направено това съобщение до този момент 190 посетители на сайта са го отворили и са го прочели, като 5 от тях са дали изключително ласкавите си отзиви и категоричната подкрепа за това начинание.
Това е наистина добър показател за необходимостта от такъв офис в нашия град. Магазинът вече работи с клиенти. От откриването му до момента са го посетили по работа или просто са надникнали за информация над 100 човека. Има вече сключени и първите договори на нови клиенти на Мтел.
Напомняме отново, че тук се предлагат всички услуги на Мтел и Хандител: плащане по сключени вече договори, като за това няма да се ходи до съседните общини; могат да се сключат и нови договори; продажбата на апарати и аксесоари; предлагат се национални и външни промоции. Изключение правят единствено партньорските програми, които не се обслужват от дилърите на Мтел.
Любопитното е, че е имало и други кандидатури от Етрополе за разкриване на офис-магазини, но са отхвърлени от ръководството на компанията в София.