Волен Сидеров нападна Марин Райков заради среща на настоящият служебен премиер с турския посланик. Според Сидеров, Райков е поел ангажимент да не се приема решение от Народното събрание за Арменския геноцид. Срещата е станала по времето, когато Райков е бил заместник-министър на външните работи.

Сидеров направи това в предаването "Факторът Кошлуков", по TV7. Съвсем спокойно мога да нарека Райков туркофил. Той не се интересува от интересите на българския народ, а защитава правата на чужда държава, продължи Сидеров. Той коментира и вчерашният отказ на "Атака" да посетят сградата на Министерския съвет за среща с Марин Райков. Никой не ни е поканил. Ние искахме да присъстваме на първото заседание на служебното правителство, но бяхме изгонени. Категорично заявявам, че "Атака" иска да присъства на всички заседания на правителството. Страх ни е, че този кабинет ще извърши много корупционни сделки и далавери. Хора от това правителство са въртяли сделки за милиони с президента Росен Плевнелиев. Хората от този кабинет не са отговорили на нито един журналистически въпрос. Това е доста странно. Те нямат кураж и достойнство, категоричен беше той.

Сидеров коментира и предстоящите избори. "Атака" набира сила. Идеите, които разработвам от толкова години, хванаха почва, похвали се той. Протестиращите по площадите изказваха и изискваха неща, които "Атака" предлага от доста време. От 1997 г. всички правителства работиха за заробването на България. Точно поради тази причина нямаме работеща икономика, разкри Сидеров. Трябва да се развалят повечето концесии, защото те ощетяват българските граждани. Никоя държава не си дава на концесия златните находища. Това е престъпление. Хората в България, която е най-бедната страна в Европа, хранят богатите държави в ЕС. Това е парадокс. Всеки един договор може да бъде развален. Неустойките не са проблем, защото ЧЕЗ ще загубят делото, завърши Сидеров.