Политиците твърдят, че носят цялата отговорност, нали! Само, че тази отговорност е само една - Пълна Колективно "Узаконена" Грабителска Безотговорност - Бандитизъм и Паразитизъм.


Броят на българското население падна под 7 милиона. С това се връщаме 65 години назад в 1947г. Министерството на Здравеопазването установи, че през миналата година в България са се родили 62 760 бебета. Процентът на бебетата с майчин език български драстично намалява и е далеч под 50%.Според ЦРУ по критерия „Смъртност на населението” нашата страна зае първо място в Европа. През миналата година имаме 183 напълно обезлюдени български селища. Тези села-фантоми са в 40 общини в 15 области. Други 1 262 селища (23,7% от всичките 5329 населени места в България) са с население между 10 и 99 души (по официални данни на НСИ) и също умират. По официални данни на НСИ в 1398 градове и села (26,2% от всичките 5329 населени места в страната) етническите българи са малцинство, като тази тенденция се усилва. България e безспорен европейски шампион за 2012 по безработица. Близо 500 хиляди човека са безработните в България и броят им се увеличава. Разходите за издръжка на ромският етнос в България нараснаха до сумата 3,2 милиарда лева. Ромите в България са около 1,3 милиона души. Общо наетите на трудов договор в България са 2,09 млн. Над 740 хиляди лица са наети в бюджетният сектор, от тях 430 хиляди лица са наети в държавният бюджет (над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт).Минималната заплата е 158 евро, която получават над 120 хиляди работници. За над 500 хиляди работещи заплатата е до 255 евро. За над 80 % от работещите средна заплата е 250 евро. Пенсионерите са 2,2 млн., като 60% от тях са с пенсия до 138 евро. Минималната пенсия е 77 евро за 736 хиляди пенсионери. Средната пенсия е 150 евро. За да покрие основните си разходи на всеки човек са му необходими 300 евро. Над 65% от хората нямат никакви влогове, при останалите преобладават малките суми - до 1000 лева. Защо БХК мълчи по този въпрос - правото на живот е основното право на всеки гражданин и децата са граждани, нали? Да ама не, при тези условия децата на България, и не само те са висящи, както висящото Ви БХК!
-------------------------------------------   
24 години представителна демокрация – 24 години лъжа! Кому ще е добре? Кой ще има изгода? Лисицата си сменя козината, но не и нрава. Равносметката - Срината икономика, висока бедност сред населението, липса на достъп до здравеопазване, ширеща се манипулация, висока престъпност, демографски срив. Ако все пак има някаква дефиниция на ставащото у нас, то е социаликономическо  потвърждение на дарвинизма за оцеляването на по-силния чрез бандитизъм и паразитизъм. Резултатите са налице – 97 на сто от богатството на мнозинството отиде в ръцете на 3-процентно малцинство. Този модел ще избухне всеки момент. За да се спаси, малцинството продава България на световните финансови институции и помага в колонизирането й, превръщайки се в класическа колониална администрация. Лъжа след лъжа се сипеше преди избори и след тях, и хората вярваха! Но основният проблем е - хората не разбраха, че представителните политиците няма да направят нищо за тях. Изборите не променят нещата, защото представителната демокрация е така конструирана, че в действителност представителната демокрация не означава Демокрация (Народовластие), а просто означава  Мутрокрация (Мутровластие). Решението за изход от това безумие е просто, както представителните ни политици. Във властта и по конституция на РБългария е гражданите да наложат пряка демокрация. Защото тогава и само тогава ще има пълен, постоянен и прозрачен контрол върху политиците от страна на гражданите. С други думи, това и само това е демокрация днес - пряката демокрация. Просто и лесно, нали? Управляват Ви навиците. Животът без свобода-демокрация е нищо, както е тук и сега. Клин клин избива.
------------------------------------------  
Когато в едно общество процесите зависят от Пропагандата, главното винаги се Подминава. Източването на ДДС, корупцията и контрабандата с акцизни стоки няма спиране! Последното голямо "перо" за източване на пари от криминалния елит. Частният дълг вече гони големината на БВП и представлява над 55 милиарда долара. Казано на ясен български език, капиталистите (колонисти-банкери) и техните слуги - представителните политици, и идианците с пера (административният елит - полиция, прокуратура, съд), журналистите, и духовниците, след като разграбиха ресурсите на страната, вече са създали и над 5 пъти по голям дълг в сравнение с 89 год. Брутният дълг, който представлява държавен плюс частен, показва, че България е толкова зле колкото и Гърция, но с една разлика, Гърция има действуваща икономика, България има разрушена и ограбена икономика. Нищо добро не я очаква България в близките десетки години. Доброто е само едно. Това състояние не може да продължава и трябва да се коригира, а ограбилите народа и страната трябва да си получат заслуженото.
  
 Източник: форумите на blitz.bg