Звездите на родния музикален бранш - Азис и Галена избягаха сами в Гърция. Съвсем не става дума за имиграция или за гореща новина около техния интимен живот - най-оборотните изпълнители в България заслужено си дадоха почивка, като за своя дестинация избраха остров Миконос. Там те са сами, далеч от родната фенска маса, която ги пресладва навсякъде.


За никого не е тайна, че те събират най-много публика и са нарицателно за истински звезди с международните си изяви. Азис, чийто хит "Ти ме размаза" в момента набира скорост по дискотеките, даде пример как една звезда става още по-голяма такава, когато не се преекспонира образа й. Той отказва хонорари от по 15 000 лева, защото е преценил, че един изпълнител не трябва на всяка цена да бъде всяка нощ гост на даден клуб или дискотека. По този начин той още повече засили интереса към себе си и в момента най-големите заведения наддават за него космически суми. Докато това се случва у нас, Азис и Галена си почиват на белия пясък в Гърция.


С тях е забелязан единствено огромен здравеняк, който бил неотлъчно до Азис и му носел багажа. Най-вероятно това е новият му любим, който съвсем скоро ще излезе от нелегалност. До тогава ни остава да се информираме какви ги вършат най-големите в бранша, следейки профилите им в социалната мрежа.