Студентският клуб при Колежа по енергетика и електроника в Ботевград навърши една година от създаването си. Едновременно с отбелязването на годишната, на 20 октомври бе проведен избор на ново ръководство, тъй като членовете на досегашното продължават образованието си в София. За председател на клуба бе избрана Даниела Василева от Ботевград. Неин заместник стана Мартин Генчев от София, а за секретар бе подкрепена кандидатурата на Пенка Христова от Ботевград.
„Не разполагахме с достатъчно време за организиране на повече инициативи. През изминалата една година от създаването на клуба проведохме турнир по тенис на маса и започнахме издаването на студентски вестник. Надяваме се, че новото ръководство ще развива обществено полезни дейности за популяризиране на висшето учебно заведение. Защото това е основната цел, която си поставихме при създаването на клуба. Важно е той да продължи да съществува”, каза пред наш репортер досегашният председател Георги Лазарски.
Средства за дейността на студентския клуб при Колежа по енергетика и електроника се осигуряват от студентския съвет при Техническия университет в София.