"Махнах си двете гърди и ги замених със силикон още преди това да се превърне в модерна практика. Години по-късно Анджелина Джоли се реши на тази стъпка. Общото между нас е, че и двете си махнахме гърдите превантивно, за да не се стига до тежки заболявания", заяви пред "България Днес" фолкпевицата Емануела.


Тя призна, че се е подложила преди 3 години на двойна мастектомия - отстраняване на двете гърди заради установен риск от рак. Холивудската звезда пък се подложи на сходна интервенция през месец май тази година, с което шокира милионите си почитатели по целия свят.


"Преди време си направих изследвания в Германия и след това реших да направя тази превантивна мярка. Не съм знаела, че е модерно - просто мислех за здравето си. Нямам разлика с останалите жени, тъй като и сега си имам гърди. Не се чувствам по-малко женствена и е нелепо някой да си мисли, че нещо се променя след такава операция. Интервенцията беше извършена от д-р Енчев и сега се чувствам отлично", разясни Емануела.


Тя призова повече жени да последват примера й и да си премахнат гърдите, за да не се борят след време с тежки болести. Според изпълнителката, това е един вид застраховка срещу бъдещи проблеми за една жена.