Станимир Маринов от Балкан е най-полезният играч в класацията на BGbasket.com за четвъртия кръг на ТЕСИ НБЛ. Въпреки загубата на тима си, гардът регистрира 32 точки, 5 борби и 3 асистенции, вкарвайки пет тройки. Неговият коефициент в кръга е 25 пункта.


Втори в класацията е Цветослав Острев от Спартак Плевен, който записа 18 точки и добави по 7 борби и асистенции в срещата на тима си в Бургас. Неговата полезност в кръга е 24.


Следващите трима баскетболисти в Топ 5 на кръга имат еднакъв коефициент от 23. Неманя Милошевич от Ямбол го постигна чрез 20 точки и 12 борби, Джумейн Джоунс от Левски регистрира 16 точки и 13 борби, а Уил Уокър от Ямбол завърши с 16 точки, 11 асистенции и 4 борби.


Най-добра резерва на кръга е Йордан Бозов от Рилски спортист. За 24 минути на терена ветеранът записа 16 точки и 5 асистенции, които му донесоха коефициент от 19.


Най-добър реализатор на кръга е най-полезният Станимир Маринов със своите 32 точки, а 24 наниза Милчо Борисов от Берое.


Попадналият сред най-полезните Джумейн Джоунс е лидер по борби с 13. С по 12 в класацията го следват Ноа Далман от Балкан и Неманя Милошевич.


Лидер по асистенции е Уил Уокър, който подаде 11. Педжа Стаменкович от Черно море Порт Варна го следва по този показател с 8 завършващи паса.


Джордже Мичич от Левски отне най-много топки в кръга – 4. След него с 3 е Евгени Иванов от Берое.


Трима са лидерите по блокове, след като забиха по 2 – Шон Барнет от Рилски спортист, Николай Върбанов от Левски и Тодор Захариев от Черноморец.