Денислав напусна Music Idol след "война на гласовете" с Ана и Шанел.

Той и останалите петима отпаднали - Елена, Пламена, Стоян, Мария и Ивайло - обаче получават нов шанс да се завърнат в състезанието.

Шестимата ще участват в извънреден концерт в петък, а линиите им за гласуване са отново отворени. Иван Ангелов няма да е сред тях, защото беше изгонен от шоуто с безпрецедентен отрицателен вот.

До отпадането на най-младия измежду момчетата се стигна след незадоволителното му представяне на последните концерти.

Миналата седмица той не бе доволен от латинопесента си - хита на Хуанес La Camisa Negra, а този понеделник трябваше да пее (I Can't Get No) Satisfaction на Ролинг Стоунс и да търпи сравнения с Мик Джагър.

Единствен от журито Фънки намираше окуражителни думи за изпълненията му, а самият Денислав започна да изглежда потиснат от неуспехите си и примирен с отпадането.

Във "войната на гласовете" той се представи със Speed - хита на Били Айдъл от едноименния екшън с Киану Рийвс.

Двете момичета също пяха парче от началото на 90-те - What's Up на Линда Пери и нейната гръндж група Фор нон блондс. Ана, която от две седмици насам също е обект на критики не само от журито, беше защитавана от своята колежка и състудентка в НАТФИЗ Елен Колева, отличена неотдавна като най-добра актриса за ролята си във филма Шивачки.

Taзи седмица журито не бе изненадано от имената на тримата номинирани. Вили Казасян изтъкна все пак, че Шанел е най-прогресиращата сред финалистите, а изпълнението на Ана беше похвалено от Фънки и Есил Дюран.

Начало на токшоуто даде Милена с още една песен от по-ранния й репертоар - Отгоре, но в дует с Люси Дяковска, която се разкри като нейна фенка.

В епизода от вторник певицата от Ноу ейнджълс и менторката разказаха за първата си среща и своите съвместни участия.

Денислав беше изпратен с овации от верните си почитателки, но в залата прозвучаха и дюдюкания.

През последните дни част от публиката се настрои против него след репортаж на жълто предаване, в който той налита на бой срещу журналистка, след като двамата си отправят предизвикателни реплики.

В края на токшоуто той изпя Shout to the Lord - религиозен химн, изпълняван от финалистите в американския Айдъл.

Отново в ефир - и отново омазан с торта, - рождения си ден отпразнува Дони, който тази година е неуморен в ролята на музикален продуцент.

Феновете на Мария във форума не са пропуснали и нейния рожден ден - на 6 май, Гергьовден, тя навърши 22.