Водещите на "Сблъсък" - Иван и Андрей ще продуцират поредното издание на риалити шоуто "Music Idol". Първите кастинги за участие в музикалното предаване ще стартират до месец.

"Допълнително ще съобщим къде ще се провеждат и какви са условията", допълниха Иван и Андрей. Като водещи на първото издание на шоуто те се сдобиха с цветистия прякор Опосумите, лепнат им от Слави Трифонов.

След като успяха да вземат от Трифонов "Music Idol - 2", настъпиха много промени. Тогавашният шев на Нова телевизия Павел Станчев обвини продуцента Нико Тупарев, че това е подъл ход да вземе Music Idol чрез Иван и Андрей, след което извика в телевизията Слави да направи "Пей с мен".

Станчев успя да вземе от съперника си и Big Brother - 4, което доведе до напускането на "Сиа" и Нова телевизия от Тупарев. Той заяви, че няма да стъпи в медията докато Павел Станчев е директор. В крайна сметка Станчев беше отстранен от телевизията заради всичко казано до тук. Само какви неща могат да направят едни опосуми? Съобщава vip-bg.