БК Лукойл Академик отправи едно съобщение, което касае церемонията в чест на Тодор Стойков в събота в Правец. Церемонията, която се организира за капитана ще бъде с участието на президента на Лукойл Академик Валентин Златев, с ръководството на федерацията по баскетбол и Националната баскетболна лига и съперника на шампионите в мача, който започва след тържеството - Левски. Началният час на церемонията е 17,15 часа. Във връзка с организацията на събитието и от мерки за сигурност, всички желаещи да присъстват лично - зрители, фенове, журналисти, фотографи и съпровождащия ги технически персонал трябва да заемат местата си в залата не по-късно от 17,00 часа. Влизането в залата остава непроменено, през централния вход. От там могат да бъдат закупени билети за мача срещу, входът за медии ще се осъществява с обозначаване с журналистическа карта, както досега. Церемонията в чест на Тодор Стойков може да бъде заснета и излъчена от всяка медия, която проявява интерес да я отрази. Припомняме ви, че Тодор Стойков се отказа от баскетбола след почти 19-годишна кариера, като капитан на Лукойл спечели 11 шампионски титли и 6 купи на България. Неговият 15 бе изваден от употреба, а фланелката му в събота ще бъде официално открита в залата в Правец.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471097

 БК Лукойл Академик отправи едно съобщение, което касае церемонията в чест на Тодор Стойков в събота в Правец. Церемонията, която се организира за капитана ще бъде с участието на президента на Лукойл Академик Валентин Златев, с ръководството на федерацията по баскетбол и Националната баскетболна лига и съперника на шампионите в мача, който започва след тържеството - Левски.


Началният час на церемонията е 17,15 часа. Във връзка с организацията на събитието и от мерки за сигурност, всички желаещи да присъстват лично - зрители, фенове, журналисти, фотографи и съпровождащия ги технически персонал трябва да заемат местата си в залата не по-късно от 17,00 часа. Влизането в залата остава непроменено, през централния вход. От там могат да бъдат закупени билети за мача срещу, входът за медии ще се осъществява с обозначаване с журналистическа карта, както досега.


Церемонията в чест на Тодор Стойков може да бъде заснета и излъчена от всяка медия, която проявява интерес да я отрази.


Припомняме ви, че Тодор Стойков се отказа от баскетбола след почти 19-годишна кариера, като капитан на Лукойл спечели 11 шампионски титли и 6 купи на България. Неговият 15 бе изваден от употреба, а фланелката му в събота ще бъде официално открита в залата в Правец.