Александър Тодоров, Балкан: Тежък мач, какъвто очаквахме, че ще бъде. Бяхме взели предварителни мерки за силните страни на Кожув, но не винаги успявахме да ги приложим в хода на играта.  Като цяло обаче се справихме и спечелихме заслужено.


На полувремето казах на играчите, че ако влязат в последната част със сравнително добър аванс, ще победим. Така и стана, въпреки че гостите не е предадоха нито за момент.


За попадане сред първите шест отбора ще ни трябват поне още две победи, а може да са необходими и три. Ще се опитаме да ги постигнем в оставащите ни до края на редовния сезон 6 мача, 4 от които са в Ботевград."


Марян Сръбиноски, Кожув: Получи се истински двубой. Държахме се добре почти през цялата среща, накрая направихме някои грешки, които решиха изхода в полза на Балкан.


Поздравявам домакините. Не можже обаче да не направи впечатление, че те изпълниха близо 40 наказателни удара, докато ние - само 9. Нещо,  което ми е трудно да си го обясня.


Въпреки всичко съм доволен от играта на нашия отбор. Това е четвърти мач в рамките само на една седмица - имахме две тежки срещи в турнира за купата на Македония, а във вторник гостувахме на Кожув, плюс дългите пътувания.