„Доста неприятни пет минути, защото за последните пет минути имаме вкарани три точки. Изпуснахме важни точки и там се пречупи мачът. Освен това, те вкараха някои точки, които не се вкарват и на тренировка. Това е разликата, като имаш класен плеймейкър и като развиваш собствен плеймейкър. През първото полувреме не играхме добре в защита, през третата част и първите пет минути на последната – да. Последните пет минути отново не играхме добре.


Липсваше атмосферата от Ботевград. Те знаеха какво е в Ботевград и затова ни накараха да играем тук, в „Универсиада”. Нямахме избор, въпросът за откриването на новата зала е към кмета, аз знам, че на 22-23 март ще бъде откриването. Това обаче не е официално, въпросът е към кмета на община Ботевград.


Първо имаме мач от ТЕСИ НБЛ срещу Левски и той е от изключително значение и за двата отбора. С победа за нас мисля, че Левски няма и теоретични шансове да ни настигне и обратно – с победа за Левски всички шансове остават отворени, така че това е най-важният мач. Това няма да е мачът на сезона, защото те предстоят в плейофите, но до момента ще бъде нашият най-важен мач.”


Попитан за съдийството, Тодоров отговори: „Ако вие ми платите глобата, ще коментирам съдиите, така че отговорът ми е „нямам коментар”.