"Първо искам да благодаря на домакините, които направиха отлична организация за това състезание. Те доказаха, че заслужаваха да приемат четирите най-добри отбора в ЕВРОХОЛД Балканска лига. 


И двата тима бяха разочаровани след загубите на полуфинала, особено както ние паднахме, след като водехме с 15 точки преди последната част. Това бе утешителен мач. Ние трябваше да играем без един от най-добрите ни играчи - Иван Лилов, който дори и на полуфинала игра контузен. Това даде повече възможност за други играчи, които обикновено не получават толкова шанс. Играхме добра защита. Нашата основна беше да спрем Дардан Бериша и успяхме да го направим, като той завърши с 10 точки и стрелба 4 от 18. Той наистина е добър играч и свърши с толкова малко точки.


 Знаехме, че ако спрем Бериша, щеше да е много много по-лесно. На Сигал липсваше Киежа, който може би не е най-добрият вкарвач, но контролира добре защитата и дава доста енергия, което е нещо харесвано от Докузовски. Може би защитата на Сигал беше една идея по-слаба заради отсъствието му.


 Ние контролирахме мача, с изключение на един период от третата част, и поради това заслужавахме да спечелим."