Бившият наставник на Балкан Ацо Тодоров, заедно с друг изтъкнат македонски треньор - Емил Райкович, и днвамата в момента  активни на международната баскетболна сцена, проведоха тренировка в Спортната академия в Скопие  с талантливи млади македонски баскетболисти. Според директора на Академията Деян Йовановски, практиката най-добрите македонски треньори да предават своя опит в баскетбола ще продължи и занапред.


Проведната тренировка под ръководството на двамата изтъкнати специалисти бе добре дошла за най-добрите млади баскетболисти. На една от снимките Тодоров е с легендата на югославския  женски баскетбол Стойна Вангеловска, която работи известно време и в България  и е избирана е два пъти за най-добър гард в света през 1984 и 1987 г.


 Както информирахме, за Александър Тодоров и неговия Динамо Букурещ сезонът приключи. Динамовци отпаднаха на четвъртфиналния плейоф с 1-3 победи от другия столичен гранд Стяуа. В момента в Румъния също се провеждат полуфиналните плейофи, там също се играе до 3 победи. Досега Стяуа загуби и двата си домакински мача от Търгу Муреш и изостава с 2-0, в другия полуфинал Орадя води на Клуж също с 2-0.