Директорът на ТПГ “Стамен Панчев” Соня Малинчева връчи дипломи за завършено средно образование и придобита степен на професионална квалификация на 47 възпитаници на учебното заведение. Официалната церемония по този повод се състоя днес в професионалната гимназия.


Първенец на випуска е Георги Красимиров Пенков, който получи материална и финансова награда от г-н Начев - представител на Ротари клуб – Ботевград.


Инж. Соня Малинчева съобщи, че четиримата ученици, взели призовите места на националното състезание по автотранспорт, са приети за студенти в Техническия университет във Варна. Тя изрази своята увереност, че те ще продължат образованието си. Имаше ученици, които не дойдоха днес да получат дипломите си, защото бяха на работа. „Фактът, че много от нашите зрелостници са приети веднага на работа, е доказателство за качественото образование, което се получава в училището”, подчерта Соня Малинчева. 


Голяма част от зрелостниците получиха свидетелства за управление на МПС, категория „В“. Инж. Катя Ценева връчи наградите на учениците, участвали в Майските професионални дни.
В края на програмата участниците в клубовете по проект „Успех“ отправиха поздрав към Випуск 2014.


Снимките и информацията са предоставени от ТПГ "Стамен Панчев".