Ботевградската  тройка в състав Марина Маринска, Светослава Андреева и Биляна Лалинска, стана безапелационен победител в международния турнир по акробатика, който се проведе от 29 до 31 май в Габрово. В състезанията при младежите нашите три момичета спечелиха и трите златни медала.

Но не само това - Марина, Светла и Биба предизвикаха възхищение у всички специалисти. Възпитаничките на Добринка Николова изиграха упражнения, които никога досега не са били представяни от български акробатичен вид. Освен със сложността и новаторството си съчетанията на нашата тройка бяха и с най-добра хореография,  подготвена от Ваня Христова.

За блестящото си представяне момичетата и тяхната треньорка бяха поздравени лично от президента на федерацията Мирослав Цанков, както и от треньорите на чуждите отбори в Габрово - Великобритания, Грузия и Холандия.

"Доволна съм, но ни предстои още доста работа в шлифоването на елементите, за да се представим на ниво и в предстоящото европейско първенство", каза Добринка Николова.