Силвестър Сталоун забранил на своите дъщери да излизат по срещи, докато не станат поне на 40. Той има три момичета от съпругата си Дженифър Флавин. Това се София на 18, Систин на 16 и Скарлет на 13 години.


Актьорът наложил забраната преди 4 години, когато най-голямата му щерка София получила покана за среща от момче.


''Казах на трите ми дъщери, че не им е позволено да излизат с момчета, поне докато не станат на 40, но никой не ме слуша. За първи път, когато момче звънна в нас беше преди 4 години. Искаше да покани 14-годишната София на среща. Тогава осъзнах, че няма да съм от бащите, които одобряват това. Момчето попита: "Къде е София", а аз казах: "Тя е в Египет и ще остане там вечно". Всички започнаха да ми крещят', казва 68-годишната звезда пред сп. OK!


Никой обаче не го послушал и той едва не се сбил със сегашното гадже на София, когато тя ги запознала.


"Здрависахме се и му казах, че трябва да се научи да стиска ръката при поздрав по-силно. Започнах да го стискам и той мен, и за малко да стане грубо", добавя Сталоун.


Слай призна още, че дъщерите му се срамуват от него и предпочитат да взимат училищния автобус, вместо той да ги кара на училище.


"Всички в училището се радват да ме видят, освен тях. Всеки път ме молят да не ги карам или да се дегизирам. Следващият път ще се дегизирам като Майкъл Дъглас. Дано това да е добре", шегува се актьорът.