Днешният футболен мач, като част от атракциите на Празника, наречен този път "Завряни срещу доведени", за малко да завърши с резултат „много на малко”. Това беше предотвратено благодарение компетентното, прецизно и стриктно съдийство.
Впрочем, още преди да започне мача, резултатът беше 1:0 за играчите срещу публиката, която беше окупирала до  краен предел Спортна зала „Стоян Николов”. Всичко се очакваше да видим в днешния футболен следобед, но такава атракция – никога.
Играчите излязоха на терена в невероятни „екипи”, превъплъщавайки различни образи от житейската практика: Пипи дългото чорапче, борците, бабата, феята и т.н. /вижте снимките/. Най-атрактивна беше „циганката”, която искаше по 2 лв. за предсказване на бъдещето и  да може да се справи с "евроинтеграцията на ромите".  
И така, по регламент, мачът трябваше да се играе в две нерегламентирани като времетраене полувремена. През първото полувреме, след невероятни изпълнения и контраизпълнения, след дългото и задълбочено пресмятане от страна на съдията, беше отчетен резултат 99,9 на 99,9 в полза на публиката, която се заливаше от смях по трибуните.
При този резултат играта се стъжни само на съдията, който имаше не леката задача да определи крайния изход. Отгоре на това, по време на мача той показа явни признаци на корумпиране, във вид на приемане на огнена течност от селянката.
В крайна сметка, отново след дълги почти питагоровски сметки, той стигна до крайния извод, че мачът е завършил при резултат 3:3 - отново за публиката.
Коментатор на мача беше  Иванка Лакова.
Мача коментирахме за нашите читатели от Спортна зала „Стоян Николов” в Етрополе при слънчево и горещо време навън. В самата зала беше направо напечено. Особено за съдията.