Румънският тим Динамо Букурещ продължава да окомплектова състава си за новия сезон. Както е известно, селекционер на завърналия се в елита румънски гранд ще бъде доскорошният наставник на Балкан Александър Тодоров.


След като привлече бившите играчи на Балкан Павел Маринов, Ненад Шулович и Ноа Далман, Динамо Букурещ си осигури подписите на още двама баскетболисти. Единият от нях е румънецът Раду Палицюк. Високият 200 см 27-годишен баскетболист бе лидер и топреализатор на отбора през изминалия сезон и е с основна заслуга за второто място във Втора Дивизия, което осигури промоция на Динамо в елита.


Другият играч е израелският гард Омер Тал (187 см). Интересното за него е, че миналата година той игра в три лиги в две държави.  За последно той бе част от румънския Енергия Ровинари от Търгу Жуй. В националната лига на Румъния за 4 изиграни мача той има средно по 0.5 точки, 1.3 борби и 1.5 асистенции. Със същия отбор Омер Тал игра и в турнира на Юрочалъндж, като за четири мача не можа да отбележи нито една точка  и има една асистенция. През изминалия сезон гардът игра и за израелския Апоел Кацрин и за 14 срещи има 6.8 точки, 2.2 борби и 2.9 асистенции.