Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен Константинов коментира изказването на Контантин Папазов, че може да върне Матей Казийски в държавния тим.

Баскетболният треньор заяви това на пресконференцията, на която обяви края на кариерата си.

"Щом Бербатов не е в националния отбор по футбол, Казийски също не е и близнаците Калоян и Деян Иванови, значи има нещо сбъркано. Ето, казвам ви на сто процента, ще говоря с Казийски да се върне в националния тим. Ако ми гарантират, че го искат в отбора. Защото има много злоба и завист. Мога да разплача дърво. Ще се справя и с Казийски. Само да ми кажат, че го искат," заяви Папазов.

"След като Тити Папазов ще връща Матей Казийски и Димитър Бербатов в националния отбор, то тогава аз ще се опитам да убедя Везенков да се яви в националния отбор по баскетбол. Дори и с близнаците (Деян и Калоян Иванови). Не съм разговарял с никой по темата за връщането на Матей. Каквото имах, го казах онзи ден. Индикацията на Матей беше, че няма желание да се върне в националния отбор. Повече по темата, ако иска да каже нещо Матей, да говори той," бе отговорът на Пламен Константинов.