Калоян Бинев, състезател на СК "Сунг Ри Атлантик," постигна голям успех, завоювайки бронзовия медал на Европейското първенство по таекуондо за младежи до 21 г., което се проведе в Букурещ, Румъния.

17-годишният Калоян се пребори за бронзовото отличие в категория до 54 кг  след 3 победи над представителите на Словакия, Кипър и Турция. В първита си среща отстрани Самуел Кукура от Словакия с резултат 6 - 2. След това се наложи над кипъреца Георгиус Николау с 12 - 4, а в мача за медала отстрани турчина Чихат Чакмак. Мачът беше изключително напрегнат, Калоян имаше предимство в началото на срещата, но Чакмак успя да изравни в края и мачът трябваше да се реши в допълнителния рунд, по правилата на "златната точка". Калоян беше по-агресивният и успя да отбележи пръв победната точка при една контраатака. На полуфинала срещу нашето момче се изправи испанецът Тортоса, многократен медалист при мъжете от европейски първенства и турнирите от сериите Гран при. Тортоса се отличава с неестествено висок за категорията си ръст, който му носи предимство над противниците му. Калоян не успя да се противопостави успешно и отстъпи с резултат 11 - 3. След това Тортоса спечели титлата с победа над руснака Михаил Артамонов. С постигнатия успех Калоян се очертава като новата звезда на българското таекуондо, на когото ще се разчита все повече за реализирането на големи спортни постижения.

Освен Калоян, на това Европейско първенство България представи още един състезател на клуба - Цанислав Димов, който се състезава в категория до 74 кг. Той почива в първия кръг, след което се изправи срещу молдовеца Роман Заитев. Въпреки желанието за победа и добрата игра, Цани не успя да се наложи над противника си. Натрупаните нарушения му костваха загубага с резултат 5 - 8. След това молодовецът беше отстранен от турчина Емин Йълдъз.

Освен Калоян, с медали за България се окичиха Йордан Колев - сребро в категория до 80 кг. и Никол Чорбанова - бронз в категория до 53 кг.