Тихомир Николов, Христо Якимов, Борис Дренов, Красимир Георгиев и Иван Цаков са новите членове на Съвета на директорите на „Балкангаз”.  Това бе гласувано тази вечер на редовното заседание на общинския съвет. Съставът бе предложен от кмета на общината Иван Гавалюгов и подкрепен от 23-ма съветници, против нямаше, петима се въздържаха.
По време на обсъждането от името на ГЕРБ за член на директорите бе предложен Васил Кирков, а от името на БСП – Ваньо Петков. При гласуването обаче и двамата кандидати не събраха мнозинство. За Кирков гласуваха 9 съветници, за Петков – 10.
Досегашният съвет на директорите беше от трима души –  Тихомир Николов, Мария Накова и Евелина Канзова. Тихомир Николов получава заплата като изпълнителен директор, а председателят на Съвета на директорите Мария Накова и Евелина Канзова са получавали общо 1300 лева възнаграждение.
По предложение на кмета новият Съвет на директорите ще получава общо до 1000 лева месечно за възнаграждания.
Съветниците решиха още изълнителният директор да няма право да сключва договори от името на  „Балкангаз”, чиято стойност е над 10 000 лева.
В новия състав на директорите влизат различни специалисти: Христо Якимов е юрист, Борис Дренов – инженер, Красимир Георгиев е собственик и управител на дружество „Топлик – Ко”, което  е доставчик на природен газ за Правец, Иван Цаков е специалист в „Булгаргаз”.
Промените в състава и числеността на Съвета на директорите бяха предложени с цел осъществяване системен и ефективен контрол за подобряване финансовото състояние и икономическите показатели на „Балкангаз 2000” АД.