Бимшият футболист на "Балкан" Боян Димитров игра цял мач за плевенския "Спартак" в контролата с "Левски", авършила с категорична победа 5-0 за "сините". Мачът бе в Правец тази сутрин и се игра в 3 части по 30 минути. Боян , с номер 13, бе един от двойката централни защитници.

 Подобно на целия тим от Плевен, който отправи само един точен удар към вратата на "Левски", и защитата на "Спартак" постоянно се задъхваше. Първо двойката централни бранители изпусна Гонзо, който откри още във 2-та минута. И останалите 4 гола станаха от бавните действия и неповратливостта на играчите в центъра на защитата. Брацилецът Жоазиньо удвои, 3-0 направи друг бразилец - Жеан Карлос, Николай Димитров разстреля вратаря за 4-0 след асистенция на Георги Христов, а пловдивчанинът закова крайното 5-0 с мощен удар с левачката.

Боян Димитров не пожела да започне подготовка с "Балкан", а предпочете офертата на "Спартак", чийто играч бе миналата година. Пролетния полусезон той бе в състава на "Чавдар" Етрополе, но игра само няколко минути.