ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ СТЕФАН БОРИСОВ  ПРЕДСТАВИ ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА  ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО’2016


Международният фонд  „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО” е най-мащабния  туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора бизнес-възможности.
Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.
Програмата на изложението, освен това,  предлага голям избор на дискусии и презентации, ключови за развитието на туризма теми, бъдещите тенденции на туристическия пазар, както и представяне на многобройни проекти.
Акцентът в програмата на тазгодишната международна туристическа борса бе кръгла маса на Министерство на туризма – България за развитието на планинския туризъм с участието на български и чуждестранни експерти. На нея присъства и заместник-кметът на град Етрополе Стефан Борисов, който с интерес проследи дискусията и представи подобаващо Общината.
За презентацията на Общината се погрижиха старши експерт „Туризъм” Десислава Лазарова и специалист „Връзки с обществеността” Йоана Матеева. Интересът към щанда бе голям. Много туристически агенции се поинтересуваха за контакти на хотели и къщи за гости в цялата община, но най- масовите посетители на щанда в процентно съотношение бяха почитателите на планинския туризъм.
Министърът на туризма Николина Ангелкова посети щанда на община Етрополе и се наслади на прекрасните забележителности на града. /Община Етрополе