Треньор №1 на 20 век Димитър Пенев направи сензационни разкрития по време на вчерашната контрола между ЦСКА и Рилски спортист, завършила при резултат 3:1 за армейците. Той заяви, че сегашните юноши на червените Мартин Тошев и Сашо Тонев са по-добри от Бербатов и Мартин Петров, когато двете звезди са били на тяхната възраст.

 "Какво се учудвате, че те играят добре? Аз ги следя от доста време. Тези момчета са по-добри от Митко Бербатов и Мартин, когато бяха на тяхната възраст. Имаме уникални таланти, но вижте на какво тренират. На някаква сгурия и постоянно получават травми. Вижте, един Сандански, Иван Иванов. Ако им се даде шанс, ще станат големи играчи", коментира Пената и хвърли в екстаз червените фенове на стадион "Искър" в Самоков.

Както е известно, през ръцете на Димитър Пенев са минали едни от най-големите звезди на българския футбол, наложени именно от Стратега. Той даде път на Христо Стоичков, Любослав Пенев, Емил Костадинов, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилян Петров и много други футболисти, преминали през ЦСКА.