Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Джино прескочи трапа

Джино прескочи трапа

Джино Бианкалана е прескочил трапа и състоянието му вече е стабилизирано, научи „Всеки ден". Победителят от „ВИП Брадър" катастрофира много тежко с мотора си в средата на миналия месец и береше душа в чикагска болница в продължение на доста дни, но сега вече е на крака.


По време на близо 20-дневния престой в лечебното заведение Бианкалана претърпя множество интервенции и буквално едва му спасиха живота с шест тежки операции. „Любимата звезда на България" сам качи снимка на помляния си мотор, без да коментира нищо за катастрофата. Феновете му веднага започнаха да се радват и да му казват колко са се молили да оздравее мургавелкото и вече да не му се случват беди.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Бианкалана е на косъм от смъртта. Преди години след жесток побой в дискотека в САЩ риалити героят пак е бил изправен пред предизвикателството да се бори за живота си. Челюстта му е била счупена от двете страни. В главата си имал метални пластини, а носът му бил възстановен след три тежки операции. „Явно Господ го пази, защото два пъти прескача трапа, а това не е никак малко. Браво на Джино!", коментират българи в САЩ.


Самият Бианкалана смятал, че катастрофата може и да е причинена от бившата му Джена. След като се пооправил, победителят във „ВИП Брадър" започнал да размишлява защо точно на него се е случило това и с какво е предизвикал тази зла участ. Тогава стигнал до заключението, че най-вероятната причина е бившата му годеница Джена, която нищо чудно да му е направила черна магия. Бианкалана споделил предположенията си със свой приятел, който също споделяли мнението му.


След като Джена се сгоди изненадващо и скоро след участието на Бианкалана във „ВИП Брадър" отношенията между двамата бивши рязко се влошиха. Джино си изплака очите за своята голяма любов в риалитито, но Джена така и не даде втори шанс на любовта им. С годежа си тя даде ясен знак, че отдавна не изпитва нищо към него, а това го вбеси. Последва поредица от постъпки на родния емигрант, които нищо чудно да са накарали певицата да пожелае да го сполети най-лошото.



Етикети към тази новина:
Джино Бианкалана здраве



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1585
Дата: 07.05.2016, 15:28

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com