ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ  ГР. ЕТРОПОЛЕ
ВЕНЕТА ГЕРГОВА


 


УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ГЕРГОВА,
Във връзка с публикация на Областния управител на Софийска област г-жа Росица Иванова във Фейсбук на 24.08.2016г. относно работна среща на активите на общинските структури на ПП ГЕРБ в Етрополе и провежданите дискусии във връзка с цитирам „трудностите, пред които са изправени структурите на ПП ГЕРБ в Етрополе и Ботевград след последните избори за местни органи на властта, и липсата на подкрепа и разбиране с новите кметове на общините /Етрополе и Ботевград/” категорично се противопоставям на твърденията в текста.
Като кмет на Община Етрополе моля, да ми отговорите кога е отказвано на Вас, на Вашите колеги или на който и да е гражданин среща с мен? Кога и по какъв повод не съм проявил разбиране или Ви е отказано съдействие? Може ли да посочите един пример в почти едногодишното ми управление на политическо уволнение или натиск поради политическа принадлежност?
Въпреки началото на предизборната кампания, Ви призовавам да запазим добрия тон и коректните взаимоотношения. Жителите на Община Етрополе заслужават да получават реална и обективна информация за случващото се.



ДИМИТЪР ДИМИТРОВ:  /П/
КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ