„ЕЛАЦИТЕ – МЕД“ АД ДАРИХА ИГРАЧКИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ



В навечерието на най-светлите християнски празници, „Елаците-Мед“ АД продължиха дарителската си кампания, с която зарадваха най – малките жители на Община Етрополе. Във всяка една от детските градини в Общината – ДГ „Еделвайс“, ДГ  „Слънчице“ и ДГ „Звънче“, както и Целодневна детска ясла „Патиланци“ получиха дарения на детски играчки. Традиционно, всяка година дружеството осигурява дарителска кампания в общините, където осъществява своята дейност.
Валентин Цацов – директор на Рудодобивен комплекс „Елаците-МЕД“ АД пожела на ръководителите на детските заведения и техните възпитаници много здраве, късмет и повече усмивки през Новата 2017 година. Играта в детската възраст е много важна,  чрез нея най-малките се учат да развиват своите умения, да общуват и да разсъждават, да бъдат добри. 
Елаците-МЕД АД и Геотехмин ООД водят социално-отговорна политика, това е причината те да отделят време и средства за най-голямото богатство – децата.
Благодарствени думи към ръководствата на дружествата изказаха представителите на детските заведения. Те пожелаха много здраве, щастие и благополучие през Новата година.  За децата това е жест, който ги дарява с много весело настроение и детски смях. 
С дарителската си кампания, Дружествата подариха най-ценното на всяко дете – усмивката. Усмивката от това, че получават мечтания подарък по времето коледните
празници.