От 15 до 17 февруари 2017 г. Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО събра за 34-ти пореден път в Интер Експо Център - София участници и представители на туристическия бизнес от България и много други страни. Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.


Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО, а борсата се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА и Софийски съвет по туризъм.


ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности. Предназначен е за професионалисти и широка публика.


За пореден път Община Етрополе участва в изложението със самостоятелен щанд. На щанда бяха представени брошури за културните и исторически забележителности на общината, както и рекламни материали от хотелиерите и собствениците на къщи за гости.


Началото на тазгодишната борса бе поставено от служебния министър-председател проф. Огнян Герджиков и служебния министър на туризма Стела Балтова.
Информацията и снимките получихме по електронната поща.