Преди два дни номинираният за народен представител от листата на БСП се срещна с избирателите от шеста секция в Етрополе. Той е втори в списъка с номинираните.
Представи го председателят на Общинския съвет на БСП Давид Давидов. Детайлно представяне за себе си, за своите идеи и виждания, ако бъде избран за народен представител, направи самият Александров.
Като направи ретроспективен анализ на състоянието на страната и в частност наЕтрополска община, той раздели условно своите приоритети, като чисто партийни и такива, които касаят развитието на Етрополе и общината.
Като основен проблем за него си остава състоянието на пътищата, до и от Етрополе: Етрополе-Златца, Етрополе-Правец и Етрополе-Джурово. И най-вече този за Златица, който ще отвори града към Южна България. Преди години започна работата по него откъм Златица, но впоследтвие парите бяха пренасочени към други обекти и строителството му беше спряно.
Важен момент от работата на бъдещото народно събрание са тесните взаимоотношения образование-бизнес. Това се отнася и за нашата община. Целта е запазване на кадрите и развитието на бизнеса чрез квалифицирана работна ръка.
Основните моменти от предизборната кампания на Владимир Александров ще качим след 15 март, когато ще бъдат представени кандидатите на Софийска област от Листата на коалиция „БСП за България”.
В края на срещата стана въпрос и за бюлетината, с която етрополци могат да изпратят Владимир Александоров в Народното събрание - № 10, с преференция върху неговия номер в нея – 2.