Подписан е Констативния акт за установяване на годността на строежа Приложение №15 по изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе


Днес имаше работна среща между екипите, отговарящи за изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе. Стартът на срещата беше даден в 10:00 часа, като беше подписан  Констативен акт  за установяване на годността на строежа Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т.15 за строеж „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на блок № 19, № 20 и №21“ и блок „Етрополски бук“.
На срещата присъстваха екипъта на Община Етрополе, който е ангажиран с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, представител на фирмите-изпълнители „Маридел 2012“ ЕООД и „ББК“ ООД, представител на фирмата, осъществяваща строителен надзор - ДЗЗД „Супербилд“, представител на фирмата, осъществяваща инвеститорски контрол – „Стройнадзор – НСН“ ООД и представители на собствениците на сдружението.