Във втория си мач от турнира за Купата на Кариана, който се игра тази вечер на един пот терените с изкуствено покритие в монтанското село Ерден, Балкан спечели  с 1-0. Победния гол бе отбелязан в 70-та минута след добра комбинация, започнала от Георги Влайчовски и отличен пас от Сибил Карагьозов към Ивайло Бояджиев, който не остави шансове на вратаря на Сливница.


Съставът, с който треньорът Иван Редовски разполагаше за този мач, бе: Емил Петров, Георги Влайчовски, Денис Мартинов, Кристиян Цеков,  Цветослав Ботев, Ивелин Данчев, Симон Николов, Мариян Маринов, Ивайло Бояджиев, Ивайло Цветанов, Ивайло Георгиев, Сибил Карагьозов, Стоян Георгиев, Райко Влъчков, Ивайло Златев, Мартин Михайлов, Петър Петров, Васислав Димитров, Георги Щерев.


"Като цяло съм доволен от това, което показа отборът ни в този мач. Играхме добре, вкарахме хубав гол, изпуснахме още няколко положения", каза след срещата старши треньорът Иван Редовски.


Така Балкан зае второто място в своята предварителна група. Победител в нея е домакинът Кариана Ерден, който спечели срещу Балкан с 1-0 и Сливнишки герой с 2-0 и утре ще играе на финала с победителя от другата група.


В неделя Балкан пък ще срещне вторият от другата група. Победителят в турнира ще вземе премия от 10 000 лева, осигурена от собственика на ФК Кариана Милан Йосифов, за втория и третия в класирането ще има по един футболен екип.