Както обявихме неотдавна, от тази академична година  „Атлантис НЕТ” ООД ще предоставя специална ежемесечна стипендия на студент от Колежа по енергетика и електроника към Технически университет – София, база Ботевград. Условията и редът за кандидатстване за финансовото подпомагане са определени от управителя на ботевградската фирма – Тихомир Найденов.


Днес от ръководството на Колежа оповестиха името на първия студент, на когото е присъдена специалната стипендия. Той се казва Мирослав Славчев. Студент е в трети курс, специалност „Приложна електронна и компютърна техника”. Успехът от следването му до момента е отличен. В областта на компютърните мрежи е показал най-високо ниво на знания в сравнение със своите колеги.  


Мирослав Славчев благодари за стипендията и декларира своята амбиция да търси професионално развитие в областта на комуникационните технологии. Това стана по време на срещата му с управителя на „Атлантис НЕТ”, която се състоя днес във висшето учебно заведение. 


Доц. д-р Павлинка Радойска, ръководител на катедрата в Ботевград, изказва своята благодарност на ръководството на фирмата за оказаната подкрепа. Тя изрази своята увереност, че предоставената стипендия ще бъде допълнителен стимул за студентите за качество усвояване на учебното съдържание, което ще ги превърне във висококвалифицирани кадри, от каквито бизнесът се нуждае.