Спортна фотографска агенция LAP.BG вчера отбеляза 5 години от създаването си с изложба от 50 фотографии, сред които и на Радослав Маринов - фоторепортер на botevgrad.com. Той е част от екипа на агенцията.  


Вдъхновяващите кадри, заснети през изминалите пет години в България и по света, са изложени в „Клуб на фоторепортера“ в подлеза на Министерски съвет.


Откриването на изложбата „5 години LAP.BG– 5 години един отбор“ се състоя вчера в присъствието на фотографи и много гости.


„За 5 години сме направили много впечатляващи кадри. Благодарен съм на всички, посветили професионализма и времето си на развитието на LAP.BG. Стараем се да бъдем професионалисти в работата си. Прекланям се пред уменията на колегите фотографи, но над уменията поставям приятелствата, които се родиха или доразвиха от съвместната ни работа през тези пет години. Затова този юбилей е празник за всички наши приятели, с които се превърнахме в един отбор“ – заяви основателят на LAP.BG Любомир Асенов. Той е ботевградски зет. Съпругата му Агнеса Асенова също е фотограф.  


Сред ключовите клиенти на LAP.BG са БФС, фондация „Димитър Бербатов“, екипът на Григор Димитров, Garanti Koza Sofia Openq Кубрат Пулев и Тервел Пулев, ПБК„Лукойл Академик“, Red Bull, BMW България, Рено Нисан България, ЕКО България и други.


За пет години на сайта LAP.BG са качени над 270 000 снимки от близо 4 600 събития.


Изложбата „5 години LAP.BG– 5 години един отбор“ ще гостува и в Ботевград. Датата все още не е уточнена, но се предвижда това да стане в края на месец ноември. За точната дата, часа и мястото на съботието ще Ви информираме допълнително.