Коледният дух влезе в ДГ "Еделвайс"- гр.Етрополе


На 19.12.2017 г., децата от група „Мики Маус” изнесоха  тържество под наслов "Блеснала е коледна елха". На тържеството присъстваха  родители и гости, които се наслаждаваха на артистичността на децата. Малчуганите изпълниха различни коледни песни и стихчета. След обратното броене директорката Татяна Маринова запали коледната елха и чудесното еленче, което теглеше шейната с подаръците. Кулминацията на вечерта беше великолепна заря, огряла небето над кв.8. По време на събитието се раздаваха топъл чай и лакомства.
На 20.12.2017 г., за втора поредна година се осъществи „Коледен базар” - съвместна инициатива на учители, родители и деца от всички групи. Тук е мястото да благодарим на всички родители.  Отново доказахме, че „Заедно можем повече”.
А на 21.12.2017 г. ,Дядо Коледа дойде в ДГ ”Еделвайс”, за да раздаде най-хубавите и дълго чакани подаръци на най-добрите деца.
Коледната еуфория премина с много емоции, песни, стихчета и танци. На гости бяха  дошли героите от любимите приказки на децата - зайчета, котета, еленчета, елфи, принцове и принцеси, както и нежните снежинки и снежковци. Тук бяха още Снежанка и седемте джуджета на Дядо Коледа.
Малките коледари и сурвакари поздравиха гостите, като пожелаха на всички здраве, успехи през новата година и благоденствие, а за финал на празника децата от първа и четвърта група заедно изиграха традиционното право хоро.
От  името на кмета на Община Етрополе г-н Димитър Димитров, секретарят на Община Етрополе г-жа Марияна Драганска поднесе на всяко едно дете шоколадов Дядо Коледа, с пожелание за щастливо и безгрижно детство. Децата заслужено  получиха много лакомства и играчки.


В навечерието на най-хубавата част от годината - Коледа, колективът на ДГ ”Еделвайс” пожелава на всички, - деца, родители и приятели здраве, -  щастливи мигове и много поводи за  усмивки! И да не забравяме да оставим едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които Ви обичат! Нека всеки да потърси в себе си искрата на доброто,  защото ние го носим в нас!
На Коледа доброто слиза на Земята!
Текст и снимки: Наталия димитрова


Молим за вашето извинение, тъй като по технически причини материалът излиза толкова късно!