Стефан Стефанов и Владимир Димитров от 11”а” клас, Владимир Стаменов от 11 „б” клас, Петя Тетевенска и Петя Йотова от 10 „в” клас представиха Профилираната природоматематическа гимназия в четвъртата, последна работна среща по проект „Еразъм +” - „Доброволчeството като полза - предприемачество”,  в който участват ученици от  Частно професионално училище по международни отношения и връзки с обществеността – Прага(Чехия),  Морско училище „LEONE ACCIAIUOLI” – Ортона (Италия), Технически колеж „Mihail Sturdza” – Яш (Румъния) и ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров”  - Ботевград. Тя се проведе между 25.02.2018 и 02.03.2018 г. в Прага.


Българският екип представи видео и презентации по основната тема на срещата  - „Работа в международен екип”.  Заедно с представителите на Италия, Чехия и Румъния те работиха по темите: „Доброволчество”,  „Необходими умения за работа в международен екип”, „Разрешаване на конфликти в международен екип”, „Толерантност”, „Кариерно развитие”  и др.


Учениците  участваха в дискусии по темите на презентациите и работиха индивидуално и в екип по различните поставени задачи. В свободното си време те  разгледаха забележителностите на Прага, Пилзен и Карлови Вари.