Обновеното столично заведение "Най клуб" отвори врати с пищно парти в сряда вечерта. Водещият Димитър Рачков и попфолк примата Преслава поддържаха настроението на гостите. Филмът на Емир Костурица "Черна котка, бял котарак" - любимият на собственика на клуба г-н Петър Лашов - се въртеше на екраните цяла нощ.

Любо Ганев, топмоделите Венета Харизанова и Петя Велкова, Дамян Попов от Music Idol и "Мисис България" Мариана Маринова са само част от ВИП-гостите, уважили официалното откриване на "Най клуб". "Мис България 2008" Юлия Юревич прекара вечерта в компанията на журналисти, а Евгени Минчев дойде на партито със загадъчна дама.

Програмата на заведението вече е известна - на 9-ти на рождения ден на клуба ще пее Ивана, на 10-ти Борис Дали, на 11-ти - Кали, на 16-ти - Константин, на 17-ти - Глория. Всеки четвъртък от 18-ти септември обаче започват участия на сръбски звезди от музикалната компания на Лепа Брена "Звезде Гранда". Концертите са част от наложената вече концепция на г-н Петър Лашов да осигурява възможност на българската публика за жив контакт с чуждестранни звезди.