Небойша Видич, Балкан: Във втория мач в Пловдив, който загубихме, наистина не играхме добре. За третата среща направихме известни корекции в действията си. Момчетата имаха енергия и желание и мисля, че това се видя тази вечер на паркета. Надявам се да съумеем да се възстановим за четвъртия мач, който е само след два дни. Затова и правех чести смени. Надявам се да сме достатъчно свежи, тъй като имаме лош опит между първия и втория мач в Пловдив. Така че се надявам отново да покажем истинското си лице.


 Асен Николов, Академик Бултекс 99: Допуснахме много технически грешки. Трудно ни вървеше постепенното нападение, а в същото време не можахме да си вземем борбата под нашия кош, за да тръгнем на бърза атака и на транзиция. Съответно позволихме на Балкан да направи всичко това и то се оказа решаващо в този мач. За следващата среща и двата отбора ще търсят слабите си страни. Но като цяло и двата отбора едва ли ще се изненадаме с нещо в четвъртия мач. По-скоро мотивацията и решенишята в самия мач ще окажат влияние върху изгода.


 Павел Иванов, Балкан: Днес целият ни отбор имаше ден, имахме настроение. Бяхме фокусирани върху задачите, над които работихме последните два дни. Смятам, че получихме много добри указания, успяхме да ги изпълним и резултатът го показва. Предстои ни още един мач пред нашата публика, надявам се залата пак да е пълна и да ни подкрепя. Видя се, че емоцията на феновете се прехвърля и върху нас и ни придава допълнителна енергия. Много се надявам да спечелим и четвъртия мач и да не пътуваме отново до Пловдив.


 Мартин Дурчев, Академик Бултекс 99: Много труден мач за нас. Поздравявам отбора на Балкан. Перфектна тактическа работа от тяхна страна. Изразходвахме доста сили срещу тяхната много добра защита, и съответно излязохме от ритъм в нападение. Именно оттам ни дойдоха трудностите и не успяхме да се закачим в мача, заслугата за което е изцяло на отбора на Балкан. Убедени сме, обаче, че в неделя няма да бъде същото. Излизаме за победа, за да пратим серията в Пловди, където да имаме предимство. Защото пред тази прекрасна публика в Ботевград се играе много трудно.