Зрелостниците на Професионална гимназия „Тодор Пеев” – град Етрополе прекрачиха за последен път прага на любимото училище, в което години наред са трупали знания и умения, споделяли са радост и тъга, вълнения и притеснения. Класни ръководители на Випуск 2019 са г-жа Ирина Жекина и г-жа Мадлен Билева.
Г-жа Десислава Найденова – Директор на гимназията изпрати зрелостниците с много мили думи, с пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които предстоят по пътя им. Тя ги посъветва никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват големи рискове.
Събитието бе уважено от инж. Стефан Борисов – заместник- кмет на Община Етрополе, Мариана Драганска – Секретар на Общината, г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм”, Татяна Маринова – Директор на Детска градина „Еделвайс”.
Поздравителен адрес бе прочетен от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров. С много специални програма, за поредна година децата от ДГ „Еделвайс” - Етрополе поздравиха завършващите ученици от гимназията. Децата от група „Лакомото мече” поздравиха каките и батковците с песни, стихове и прекрасен танц. Малчуганите бяха зарадвани със скромен подарък от директорката на гимназията в знак на благодарност за прекрасните им изпълнения.
В края на програмата заместник – кметът г-н Борисов плисна менче с вода и пожела попътен вятър на абитуриентите. Изпращането на учениците продължи на традиционен коктейл, който е подарък от Кмета по повод тяхното завършване. Източник: Община Етрополе