В края на тази седмица ще бъде даден стартът на Национален мото събор - 2019. Събитието ще се проведе от 21 до 23 юни на поляната под крепостта „Боженишки Урвич“ в село Боженица. Съборът се организира за десети път от Мото клуб „Небесните сили” – Ботевград. Община Ботевград отново е съорганизатор на проявата. Затова местните жители, които проявяват интерес към събитието, няма да заплащат входна такса. Но ще трябва да удостоверят местожителството си с документ, поясниха организаторите пред наш репортер. 


За доброто настроение на всички присъстващи в събота – 22 юни, ще се погрижат групите: „Конкурент“, „Madicine band“ - Сърибия, и „Dark Spirit“. Специален гост тази година ще бъде световната рок звезда Дейвид Рийз - бивш вокалист на групите „Bonfire“ и „Accept“.


По време на концерта ще се проведе томбола с много изненади, като голямата награда ще бъде пет дневна почивка (All Inclusive) за двама в Интерхотел „Поморие“ - 4 звезди. За да участват в томболата, посетителите на събора ще могат да си закупят талони.


Национален мото събор 2019 се осъществява благодарение и на: Zahariev & Co. Ltd., McM Rock Company, „ГИД метал“, „Вами“ ООД, „Томи 08“ ООД и „Автосервиз Ботевград“.