Кметът на Община Етрополе Димитър Димитров изпрати поздравителен адрес на проф. дтн инж. Цоло Вутов по случай награждаването му с най-високото отличие на Република България орден „Стара планина“ първа степен.


За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод удостояването Ви с най-висшето държавно отличие – орден „Стара Планина“ първа степен, за приноса и заслугите към икономическото развитие на Република България и изграждането на съвременните индустриални отношения.
Отличието Ви е високо признание за изключителните Ви заслуги като ръководител на над 20 дружества, представители на отговорния бизнес в България. Вашата социална ангажираност в осигуряването на заетост, приносът Ви в развитието на науката и иновациите в минерално-суровинната индустрия и строителството са неоспорими и са повод за гордост и лично удовлетворение. Безспорни са и заслугите Ви за подобряването на инфраструктурата, социалния живот и жизнения стандарт в Община Етрополе“..
От сърце Ви пожелавам здраве, бодър дух и още много бъдещи успехи! - пише господин Димитър Димитров в специалните си поздравления към управителя на Геотехмин ООД


По повод награждаването  поздравителни адреси са получени още от кметове на други общини, държавни иннституции и неправителствени организации.