Днес трябва да дойде Дядо Коледа в ДГ „Слънчице“- гр. Етрополе. Децата от IV подготвителна група „Мечо Пух“ го очакват с голямо нетърпение.
Майката на Веско Деница Златарева направи курабийки за децата, а те и старши учител Красимира Кънчева поканиха и част от родителите да слепят заедно сладките, за да станат по-вкусни. Докато работеха заедно, Дени пусна коледна музика, така настроението стана още по- празнично.
Група „Мечо Пух“ направиха изненада за Дядо Коледа - вечерта оставиха направените коледни сладкиши в стаята на групата при елхата, за да може Дядо Коледа да похапне от тях през нощта и на сутринта да донесе подаръците, които те пожелаха. Това ще стане, защото те са били послушни, игриви, любознателни и ученолюбиви през цялата година.
Благодарим на майката на Веско, на всички родители, които се включиха в инициативата, която показва, че взаимодействието учител-деца-родител е от изключително важно значение, защото така всички се почувстваха едно голямо и задружно семейство. А днес, децата, ще покажат на Дядо Коледа, че могат да коледуват, да наричат,  да пеят и танцуват, а ако останат от сладките…ще похапнат вкусно, вкусно.
Подготвителна група „Мечо Пух“ Ви пожелава Весела Коледа на всички!


Текст и снимки: Росица Василева