Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Новини » Спорт
Шрифт: - +

Словения с нов национален селекционер

Словения с нов национален селекционер

Димитриос Итудис е новият селекционер на мъжкия национален отбор на Словения. До тази промяна баскетболната федерация на Словения стигна след като започна квалификациите за класиране наевропейското първенство с непланирана загуба от Унгария. А след това във втория мач спечели трудно срещу Австрия.


Неубедителното представяне на словенския национален отбор бе повече от достатъчна причина да стане промяната в треньорския пост. Радо Триунович вече е минало, докато Димитриос Итудис е новият национален селекционер.


Гръцкият треньор в момента е начело на актуалния клубен шампион на Европа - ЦСКА Москва.  А назначението му като селекционер на Словения бе потвърдено и от федерацията на Русия.





 





 


Етикети към тази новина:
димитрис итудис словения



Източник: sportmedia.mk
Посещения: 1011
Дата: 28.03.2020, 16:54

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 4 години
Avatar
Ъ?!? Това поради липсата на други новини ли е?!? Объркан
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com